dijous, 30 de gener del 2014

La Coma (Susqueda)





La Vall de Fornils encara guarda mig enrunada i envaïda per la vegetació la casa de La Coma, una de les mes antigues de la vall i situada a mig camí entre La Donada i Les Gleies. Actualment l’accés es difícil ja que els camins s’han enverdissat molt.
D’aquesta casa era Miquel Coma integrant ocasional de la quadrilla d’en Serrallonga de la qual cosa podreu trobar informació al blog de Ricard Dilmé a la pàgina següent   http://serrallonga1640.blogspot.com/2013/11/bandolers-la-vall-de-fornils-en-miquel.html






















2 comentaris:

serrallonga1640 ha dit...

Benvolgut Lluís,
En aquesta entrada del meu bloc sobre en Serrallonga vaig parlar d'en Miquel Coma, de La Coma de Fornils, que havia estat un dels principals fautors de la quadrilla a la vall de Fornils.

http://serrallonga1640.blogspot.com/2014/01/don-juan-de-serrallonga-reedicio-de-1895.html

Enhorabona pel bloc i el treball de preservació de la memòria, el segueixo i l'utilitzo sovint per a localitzar masos relacionats amb el bandoler.
Una abraçada.

serrallonga1640 ha dit...

Hola Lluís,
En aquesta entrada del meu bloc sobre en Serrallonga vaig parlar d'en Miquel Coma , de "la Coma" de Fornils de la qual parles avui:
http://serrallonga1640.blogspot.com/2014/01/don-juan-de-serrallonga-reedicio-de-1895.html
Gràcies pel teu bloc, imprescindible per guardar la memòria d'aquests masos que es van perdent. L'utilitzo sovint per a localitzar masies on van estar els bandolers de les Guilleries.
Una abraçada.