dimecres, 30 d’abril del 2008

La Muntada (Susqueda)

Situada sobre el pantà de Susqueda. Una manera d'arrivar-hi es baixar de Montdois i passada la casa de Coll de Rajols agafar una carretera que s’enfila a ma dreta. Antigament per aquesta casa hi passava el camí que de Rupit anava a Susqueda passant per Sant Joan de Fàbregas. Impossible acostar-s’hi de la quantitat de vegetació ( romegueres ) que hi ha. Molt mal estat. 11/05/2007



La Casa vista des del camí que de Montdois baixa cap al Quer.






4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Lluís Balasch: A còpia de veure les fotografies i llegir els escrit ja em començo a creure en el dret de permetre-m la llibertat de considerar-vos un amic. Excuseu la franquesa, però rebeu una cordial felicitació per la vostra dedicació i encert, en la manera de resseguir i ensenyar les Guilleries. Tant de bo fos per bé i despertés l'interès i el respecte de propis i estranys. Tant de bo que l'interès fos prou intel·ligent i sobre tot, molt respectuós per conservar el misteriós encant d'aquests racons extraordinaris i inoblidables.
Rebeu una efusiva salutació de Joan Brau

Lluís Balasch ha dit...

Amic Joan. Suposo que ja no llegiràs aquesta resposta ja que han passat molts dies. Ara ja rebo una alerta quan hi ha un comentari nou i no em passen per alt. De qualsevol manera, agraït pel comentari i per comprovar que hi ha més gent enamorada d'aquesta terra.

Anònim ha dit...

Amic Lluís: Estic en els tràfecs de provar de publicar un llibre i no paro de corregir i corregir. Fins avui no he vist la teva contesta. D'un dia a l'altre espero poder venir a Vic per parlar personalment. Serà un plaer. Ja enviaria prèviament un email. Salutacions cordials. Joan Brau.

Lluís Balasch ha dit...

Joan, estaria encantat de poder-nos conèixer i parlar una estona. Espero notícies teves. A reveure. Lluís.